nieuws

Programma Meet de Architect op GEVEL 2012

Geen categorie

Het complete programma van Meet de Architect is nu bekend. Op de beurs GEVEL 2012, die plaatsvindt van 25 tot en met 27 januari in Ahoy Rotterdam, brengen de redactie, architecten en andere professionals uit het vakgebied het januarinummer tot leven in presentaties en pitches, dialogen en debatten.

Programma Meet de Architect op GEVEL 2012

Tijdens de beurs GEVEL 2012 behandelt de Architect elke dag een actueel thema op het gebied van gevels en architectuur. Deze thema’s zijn ambacht, prefab en experiment.

Deze onderwerpen worden uitgediept in vier korte programma-onderdelen. Allereerst brengen de vakredacteuren van de Architect elke dag nieuws over de laatste innovaties. Ook gaan architecten met verschillende visies en specialisten op het gebied van constructie en bouwfysica met elkaar in gesprek. Daarnaast presenteert de nieuwe generatie ontwerptalent kort een visionair project uit eigen koker. Alles wordt gemodereerd door de hoofdredacteur van de Architect, Harm Tilman. Het uur wordt besloten door een kort vraaggesprek en debat tussen architect, Harm Tilman en bezoekers.

Het complete programma van Meet de Architect op GEVEL 2012 is nu bekend. Je bent welkom in het GEVEL Theater tussen 15 en 16 uur voor de volgende onderdelen:

Woensdag 25 januari: Ambacht

– Nieuws
– Dialoog: Hugo de Clercq (FARO Architecten) met Jan-Peter Wingender (Wingender Hovenier Architecten)
– Visionair: BYTR Architecten
– Q & A/stelling: Haiko Meijer van Onix
– Napraten op de stand van de Architect. 

Donderdag 26 januari: Prefab

– Nieuws
– Dialoog: Jean Marc Sauer Arie van der Neut (HvdN + Studio Ninedots) met Ronald Schleurholts (cepezed)
– Visionair: Powerhouse Company
– Q A/stelling: Rudy Uytenhaak van Rudy Uytenhaak Architectenbureau
– Napraten op de stand van de Architect

Vrijdag 27 januari: Experiment

– Nieuws
– Dialoog: Gerard Loozekoot (UNStudio) met Walter Spangenberg (ingenieur ABT)
– Visionair: Studio TX
– Q A/stelling: André Kempe van Atelier Kempe Thill
– Napraten op de stand van de Architect

Definitieve programma

Op deze pagina en op de verschillende social media-kanalen van de Architect (Twitter, Facebook en LinkedIn) houd de redactie je op de hoogte van de inhoud van het programma. Meer algemene informatie over de beurs GEVEL 2012 is hier te vinden.

De onderwerpen die in Meet de Architect worden behandeld, zijn verder uitgewerkt in het januarinummer van de Architect. In dit nummer is tevens het Beursmagazine opgenomen, met informatie over alle activiteiten op en deelnemers aan GEVEL 2012.

Reageer op dit artikel