nieuws

Aftrap verbouwing Stadshal Leeuwarden

Geen categorie

Gisteren is het officiële startsein gegeven voor de verbouwing van de Stadshal in Leeuwarden. Met de nieuwe stadshal, een ontwerp van Jeanne Dekkers Architectuur uit Delft, wil de gemeente de dienstverlening naar de burgers en ondernemers verbeteren.

Aftrap verbouwing Stadshal Leeuwarden

 

 

 

In 1994 kreeg Leeuwarden een nieuw stadskantoor ontworpen door Jeanne Dekkers. De toegang van het gebouw loopt door het historische Burmaniahuis en gaat vervolgens via een publieke stadshal naar het Oldehoofsterkerkhof met zijn karakteristieke toren.

De publieke stadshal krijgt nu een facelift waarin gekeken wordt naar de verbetering van de dienstverlening en de waarborging van de veiligheid van bezoekers en medewerkers. De hal wordt verbouwd en de balies en het losse meubilair krijgen een rustige, eenduidige uitstraling. Hierdoor hebben de balies een uitnodigend karakter en heeft de bezoeker direct overzicht bij binnenkomst.

Reageer op dit artikel