nieuws

Agendatip 26 april: Lezing ‘Led Leeft!’

Geen categorie

Kunnen led en oled daglicht echt nabootsen? Betekent led het begin van een revolutie in het kweken van planten en welke toepassingen met led zijn er nu al. Op 26 april vindt een lezingenavond plaats waarin verschillende sprekers op de nieuwe verlichtingstechologie in gaan.

Agendatip 26 april: Lezing ‘Led Leeft!’

 

 

 

De lezingenavond wordt gehouden tijdens de expositie Liberation of Light bij Yksi Expo. Sprekers zijn: Bart van Goch (NYOYN), Joost Verhoeks (AAA_LUX / LEDexpert), Yvonne de Kort (TU/e) en Gertjan Meeuws (PlantLab).

Lezing Led Leeft! 26 april. Aanmelden via expo@yksi.nl of 040-7805034  Tijd: inloop 19.30 uur, begin 20.00 uur, einde 22.30 uur. Prijs: tien euro per persoon / studenten 5 euro.
Locatie: Yksi Expo en Capital D, Torenallee 22-04, Eindhoven (Strijp-S)

Reageer op dit artikel