nieuws

Abbink X De Haas wint met Dubbele Oogst

Geen categorie

Met Dubbele Oogst is Abbink X De Haas geselecteerd om de uitbreiding van buitenplaats Rusthoek te Baarn te realiseren.

Abbink X De Haas wint met Dubbele Oogst

 

 

 

De gelijkvloerse uitbreiding van ongeveer 500 vierkante meter wordt door Abbink X De Haas ondergronds gebouwd, als een werktuin onder een ogenschijnlijk traditionele moestuin. De moestuin voorziet in groenten en kruiden voor het bedrijfsrestaurant. Lichtpatio’s worden tussen de werkplekken van gasten en medewerkers van gebruiker AT Osborne aangebracht voor het kweken van exotisch groente en fruit.

De ruimte is flexibel indeelbaar en geschikt voor flexplekken, seminars, lezingen en workshops. Een uitgesneden doorkijk naar het omringende landschap wordt ingezet als een klein amfitheater in het groen. De bodem, gebruikt als warmtewisselaar, zorgt voor een optimaal leefklimaat met minimale isolatie. De trek in de glazenhuizen boven de lichtpatio’s zorgt voor natuurlijke ventilatie.

Reageer op dit artikel