nieuws

Superuse Studenten Paviljoen

Geen categorie

Eerstejaars techniekstudenten van Hogeschool Windesheim Flevoland hebben hun eerste opdracht achter hun kiezen. Aan hen werd gevraagd om in hun eerste studieweek een praktijkproject te ontwerpen en op te leveren. Samen met 2012 Architecten werd het bouwwerk gerealiseerd dat moest bestaan uit restproducten die op deze manier een nieuwe, creatieve toepassing vinden.

Superuse Studenten Paviljoen

 

Klikobakken vormen de basis van het tijdelijk paviljoen. De ingang wordt gevormd door houten planken. De raamkozijnen zijn gemaakt van rubberen autobanden. Naast het paviljoen is het meubilair, de bijbehorende bar en de barbecue ook uit restmateriaal opgetrokken.

Het paviljoen is 30 dagen te bewonderen op de Esplanade in Almere. Daarna krijgt het een plekje bij Museum De Paviljoens in Almere.

Reageer op dit artikel