nieuws

Nieuwe associates bij de Architekten Cie.

Geen categorie

De Architekten Cie. heeft twee nieuwe associates: Jason Lee en Patrick Koschuch. Dat betekent dat ze onder eigen naam projecten mogen uitvoeren en deel uitmaken van het management, terwijl ze nog geen partners zijn.

 

 

Patrick Koschuch

Patrick Koschuch rondde zijn studie bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en de Southbank University London in 1998 af. Sindsdien werkt hij als architect bij de Architekten Cie.. De scope van zijn ontwerpopdrachten varieert van het nieuwe kunstcluster te Nieuwegein tot de stationstoren in Hilversum en van woontoren Heijplaat tot het hoofdkantoor van Cap Gemini te Utrecht. Hij heeft meerdere, binnen- en buitenlandse prijsvragen gewonnen en is breed geïnteresseerd: van architectuur en interieur tot stedenbouw en onderzoek.

Jason Lee

Jason Lee heeft een Master of Architecture van de Universiteit van Toronto, waar hij in 2004 afstudeerde met zowel highest honors als de Thesis Medal van de Royal Architecture Institute of Canada. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij de Architekten Cie. in 2005 werkte hij voor het Canadese bureau Baird Sampson Neuert in Toronto. In 2006 werd Lee benoemd tot Directeur Cie.Asia. In drie jaar tijd heeft hji de vestiging in Shanghai (China) opgebouwd en verder ontwikkeld.
Jason Lee geeft de voorkeur aan multidisciplinaire en internationale samenwerkingsverbanden waar contractuele en architectonische kwesties elkaar kruisen en invloed hebben op het gebouw of stedenbouwkundig plan. In het bijzonder heeft hij belangstelling voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor technische of conceptuele problemen, die door specifieke contextuele of programmatische voorwaarden ontstaan.

Reageer op dit artikel