nieuws

Broekbakema geselecteerd voor Chemelot Campus in Geleen

Geen categorie

Broekbakema is geselecteerd als architect voor een aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten op de Chemelot Campus in Geleen. De werken zullen in de komende de komende vijf jaar plaatsvinden.

Broekbakema geselecteerd voor Chemelot Campus in Geleen

DSM heeft een investeringsprogramma opgezet dat in de komende jaren moet leiden tot een vernieuwde groene Campus op het Chemelot-terrein. Hierbij werkt het bedrijf samen met de provincie Limburg en de Universiteit van Maastricht. Het diverse programma op de Chemelot Campus – 140.000 m2 bvo – omvat laboratoria, werkplaatsen, kantoren, horeca, winkels en een reclamebord langs de A2.

Broekbakema werkte al eerder aan projecten op de campus, zoals MSC-DEP Gebouw 130, het Centraal Laboratorium Gebouw 1 t/m 6, De Werkplaats Gebouw 24, Landmark Gebouw 22, PM-CT Gebouw 94, Portiersloge Gebouw 140, Verzamelgebouw 72 en last but not least het masterplan.

Reageer op dit artikel