nieuws

Update 2 Meet de Architect @ Pakhuis de Zwijger

Geen categorie

Op 6 juli vindt de eerste sessie van ‘Meet’ de Architect in Pakhuis de Zwijger plaats. Tijdens ‘Meet’ de Architect brengen de redactie, architecten, fotografen en andere professionals het juninummer en de website tot leven met presentatie van state of the art onderzoek en ontwerp, innovaties en producten.

Update 2 Meet de Architect @ Pakhuis de Zwijger

De eerste editie van Meet de Architect in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam krijgt steeds meer vorm! De laatste sprekers hebben we al geregeld. Hieronder vind je een update van ons programma. De avond start om 19:30 uur. Kijk voor gehele programma op www.deArchitect.nl/meet.

Lessen van de Zuiderburen

Christoph Grafe, directeur VAI (Vlaams Architectuur Instituut), zal veretllen over hoe Vlaamse interieurarchitecten werken, hoe hun relatie met de opdrachtgever is, hoe zij zich opstellen in het krachtenveld van een ontwerp en hoe zji het voor elkaar krijgen om van die verstilde, pure interieurs te maken. Dit alles zal hij in perspectief plaatsen onder het mom van: wat kunnen Nederlandse architecten hiervan kunnen leren?  


De Loketten in Brussel door Farris.Schöning.  Fotograaf Ilse Liekens

Onix in perspectief

Fotograaf Rob de Jong van SAPh zal door onze eindredacteur Sander Woertman worden geïnterviewd over zijn fotorapportage van de Dagbesteding in Noordwijk, ontworpen door Onix. Het programma is ondergebracht in verschillende kleine gebouwen rond twee erven.Veel cliënten van de dagbesteding ervaren hun omgeving als fragmenten die ze in hun hoofd tot een beeld vormen. Dit heeft Onix als uitgangspunt genomen voor het architectonisch concept. Sander zal hem onder andere vragen: Wat wil Rob met zijn foto’s vertellen? Hoe plant hij een dergelijke fotorapportage?

 
Het kasgebouw van de dagbesteding in Noordwijk.   Fotograaf Rob de Jong / SAPh

Aanmelden?

Enthousiast geworden? Wil je deze avond absoluut niet missen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar architect@sdu.nl. Hopelijk zien we jullie 6 juli! De avond is gratis toegankelijk, dus neem gerust iemand mee. Zie voor meer informatie: www.deArchitect/meet.

Reageer op dit artikel