nieuws

Maxwan wint open oproep Machelen-Diegem

Geen categorie

Maxwan is de winnaar van de Open Oproep voor de gezamenlijke toekomstvisie van Machelen en Diegem. Het bureau wil de eenheid tussen beide vlaamse dorpen verbeteren. Dit doen ze door op verschillende terreinen nieuwe verbindingen te creëren.

Maxwan wint open oproep Machelen-Diegem

 

 

Door de aanleg van nieuwe infrastructuren als spoor- en snelwegen ontstaat er een versnippering van het Brusselse gebied. Om zowel de afzonderlijke gebieden als het grotere geheel van Machelen-Diegem te versterken worden nieuwe faciliteiten op strategische plaatsen ingevoegd die zo een netwerk vormen. Hierdoor neemt ook de kwaliteit van de openbare ruimte toe. De natuur tussen beide dorpen wordt in het masterplan betrokken om een zachtere overgang te creëren tussen de verschillende plaatsen.

 

Reageer op dit artikel