nieuws

OPERA Breda wint European Design Award

Geen categorie

OPERA Graphic Design uit Breda heeft een Silver Award gewonnen bij de European Design Awards. Ze kregen de prijs voor de productcatalogus die zij hebben ontworpen voor Antalis.

OPERA Breda wint European Design Award

OPERA Graphic Design won de Award voor de productcatalogus die zij hebben ontworpen voor Antalis. De catalogus werd gemaakt ter gelegenheid van het jaarlijkse evenement GrafischPapierHier. Het evenement voor papierliefhebbers wordt ieder jaar door OPERA Graphic Design en Antalis zelf georganiseerd.

Papier Plus

Het thema van GrafischPapierHier was Papier Plus, waarbij allerlei veredelingstechnieken in het voetlicht werden gezet. Hiervoor ontwikkelde OPERA een ‘give away’ met een staalkaart van wat veredeling voor papier kan betekenen. De toegepaste veredelingstechnieken die te lezen én te voelen zijn in het boekje zijn foliedruk, zeefdruk, laserstans, gravelinkt, PaperMark, boekblokstans en preeg. 

 

Reageer op dit artikel