nieuws

Omroep zoekt huiskamers

Geen categorie

Veronica is op zoek naar huiskamers die helemaal de sfeer van de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en ‘00 ademen. De huiskamers worden gebruikt voor een fotoserie om de historie van het bekendste mediamerk van Nederland door de jaren heen in beeld te brengen.

Omroep zoekt huiskamers

 

 

Veronica bestaat al meer dan 50 jaar en heeft door de jaren heen de nodige wijzigingen ondergaan. Veronica Story, de website die de historie van Veronica documenteert, wil deze veranderingen van het magazine, televisie, radio van de jaren ’60 tot nu illustreren door huiskamers uit deze decennia met modellen en tijdsdocumenten als Veronica-goodies, kleding, posters, e.d. te fotograferen.

  

Overzicht

Veronica Story geeft een overzicht van gebeurtenissen, mensen, tv- en radioprogramma’s, promotie(materiaal) en activiteiten van Veronica van oktober 1959 tot het heden en is daarom op zoek naar huiskamers die zijn ingericht in de stijl van de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en ’00. Denk hierbij de inrichting aan meubels, lampen, audioapparatuur, kleuren enzovoort die in die jaren gebruikelijk waren. Mensen die zo’n huiskamer hebben en deze willen laten vereeuwigen kunnen zich voor 1 augustus bij Veronica Story opgeven door een e-mail met foto’s van hun huiskamer te sturen naar: info@veronicastory.nl.
De fotoserie van de ‘Veronica’-huiskamers wordt in de zomer en het najaar gemaakt.

  

Reageer op dit artikel