nieuws

Kamer stemt tegen verlenging btw-verlaging

Geen categorie

De tijdelijke btw-verlaging voor verbouwen of renoveren van woningen krijgt definitief geen vervolg. De Tweede Kamer heeft een motie voor verlenging van de maatregel weggestemd.

Kamer stemt tegen verlenging btw-verlaging

 

 

 

 

Bouwend Nederland is teleurgesteld ober het besluit. “Het is een fikse tegenslag, maar de strijd is nog niet gestreden”, zegt voorzitter Elco Brinkman. Hij geeft de moed echter niet op. “Dit kabinet voerde al veel positieve maatregelen door voor ondernemers, dus er is nog hoop dat het kabinet zelf de maatregel voortzet. Want de economie trekt wel aan, maar in de bouw zijn de problemen nog steeds groot.” De lage btw-tarief ging oktober 2010 in en loopt tot juli dit jaar.

Reageer op dit artikel