nieuws

Dag van de Bouw: 28 mei 2011

Geen categorie

Op zaterdag 28 mei 2011 vindt de zesde ‘Dag van de bouw’ plaats. Tijdens deze dag worden in totaal 220 bouwlocaties, verspreid over het hele land, opengesteld voor het grote publiek.

Dag van de Bouw: 28 mei 2011

 

 

 

 

 

“Vorig jaar waren er wat meer opengestelde projecten, maar zoals iedereen weet is de bouw nog niet uit het economische dal geklommen. Er wordt op dit moment beduidend minder gebouwd dus zijn er ook minder bouwlocaties die geschikt zijn voor een open dag”, aldus Bouwend Nederland-voorzitter Elco Brinkman voorzitter. Toch is de voorzitter blij met 220 deelnemende projecten. Alle sectoren van de bouw zijn dan vertegenwoordigd. Nieuw- en verbouw, renovatie, infra, restauratie en combinaties daarvan.

Het doel is om het grote publiek de vele positieve kanten van de bouw te laten zien. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven en is onderdeel van de campagne ‘De Bouw maakt het’. 

Meer informatie op www.dagvandebouw.nl

Reageer op dit artikel