nieuws

Aanvraagronde voor buitenland ateliers bij BKVB

Geen categorie

Tot 15 mei kunnen buitenland ateliers worden aangevraagd bij het Fonds BKVB. Het Fonds stelt ateliers beschikbaar in onder meer New York, Berlijn, Parijs, Canada, Istanbul, Stockholm, Rome, Cairo, Beijing, Curaçao, Brussel, Tokio en Leipzig.

Aanvraagronde voor buitenland ateliers bij BKVB

 

 

 

Voor deze ronde kunnen aanvragen worden ingediend voor: 
AIR Berlin Alexanderplatz (Berlijn), Arts Initiative Tokyo (Tokio), Instituto Buena Bista (Curacao), ISCP (New York), LIA (Leipzig), PiST/// (Istanbul), Projectstudio (Rome), Projectstudio (China), The Townhouse Gallery (Cairo), Van Doesburghuis (nabij Parijs), Wiels (Brussel) en de nieuwste residency CCS Bard (Upstate New York).

Met het verblijf in een van deze ateliers wil het Fonds BKVB beeldend kunstenaars en waar mogelijk ook vormgevers, architecten en/of bemiddelaars in de gelegenheid stellen om in een andere omgeving en cultuur hun werk te verdiepen. Daarbij kunnen internationale contacten worden aangescherpt voor het ontwikkelen van een nieuwe markt. De beurs die het Fonds BKVB voor elk van de ateliers ter beschikking stelt, is bedoeld voor reis-, verblijf- en materiaalkosten. De huur van het atelier en/of woonruimte wordt rechtstreeks door het Fonds BKVB voldaan.

 Meer informatie en voor het downloaden van aanvraagformulieren:

 

Reageer op dit artikel