nieuws

Feesten voor architectuurliefhebbers

Geen categorie

Op 24 juni 2011 vindt ‘Het 1ste Amsterdamse Architectenbal’ plaats. Op de vooravond van de landelijke Dag van de Architectuur wordt in Amsterdam, in en rond het auditorium van de voormalige Shell Toren (Overhoeks), een groot feest gehouden. Het evenement is geïnspireerd op het jaarlijkse Beaux ArtsBall in New York ‘The Architectural League of New York’.

Feesten voor architectuurliefhebbers

 

 

Het Amsterdamse Architectenbal is een initiatief van de BNA kring Amsterdam-Kennemerland en wordt georganiseerd door Martijn de Potter (NWA architecten), Chris van den Berk Vermeesch (Rijnboutt) in samenwerking met DUS Architects, Jord den Hollander, ABC Architectuurcentrum Haarlem en ARCAM.

Op de website van het 1ste Amsterdamse Architectenbal is meer informatie te vinden en kunnen entreetickets besteld worden.

ArchiParty

Een ander architectenbal is Archiparty. Dit feest wordt op 21 mei gehouden in de WesterGashouder in Amsterdam.

Dit non-profit feest is bedoeld voor alle architecten van Nederland en de vrijwilligers van Archikidz. Het feest start om 20:00 uur en duurt tot 3:00 uur. Entree is 5 euro.

Reageer op dit artikel