nieuws

Voortrekkersrol Nederlandse architecten in zorgconcepten

Geen categorie

Uit de presentatie ‘Trends en innovaties in de architectuur van de zorg’ is naar voren gekomen dat Nederlandse architecten een voortrekkersrol hebben bij de ontwikkeling van vernieuwende zorgconcepten.

Voortrekkersrol Nederlandse architecten in zorgconcepten

 

 

 

 

In tegenstelling tot het buitenland durven Nederlandse architecten en opdrachtgevers het experiment aan. Dit leidt vaak tot innovaties, die het belang van de Nederlandse zorgarchitectuur onderstrepen.

Dit blijkt uit de tijdens de Zorgtotaalbeurs 2011 gepresenteerde projecten. De projecten, die allemaal inspelen op de veranderende omstandigheden in maatschappij en zorg, zijn door BNA-leden ingezonden. Aan de hand van zeven thematische categorieën worden de nieuwe denkwijzen en oplossingen voor de zorg van de toekomst belicht.

De presentatie ‘Trends en innovaties in de architectuur van de zorg’ werd georganiseerd door BNA Onderzoek, de studie- en onderzoekstak van de Bond van Nederlandse Architecten.

Het caleidoscopische overzicht is nu te zien op: www.bna.nl/Over-BNA/BNA-Onderzoek/Zorgtotaal-beurs.

 

Reageer op dit artikel