nieuws

Manifest Nieuw Perspectief ZuidAs

Geen categorie

Initiatiefgroep ZuidAs Experience heeft Manifest Nieuw Perspectief ZuidAs geschreven. Daarin wordt een innovatieve visie geformuleerd voor het kerngebied ZuidAs. Bovengrondse ontwikkeling van Infrastructuur en Vastgoed staat hierin centraal.

Manifest Nieuw Perspectief ZuidAs

Volgens de groep biedt dit zicht op grotebesparingen en versnelde, kleinschalige realisaties. Zo kan de bestuurlijke en strategische impasse voor de ZuidAs worden doorbroken. De visie is het afgelopen jaar ontwikkeld.

De initiatiefgroep zoekt ondersteuning en mede-ondertekening van het Manifest, dat binnenkort wordt aangeboden aan het Rijk, de Provincie Noord-Holland en de Gemeente Amsterdam.

Initiatiefgroep ZuidAs Experience bestaat uit ir Marinus Oostenbrink Adviezen Stedebouw Architectuur; ir Fred Schoen ABS Architecten; drs Jan Rutten; en drs ir Fred Sanders CPO-NH TUDelft en Yourpace.

Reageer op dit artikel