nieuws

Tiende herziene druk Houtvademecum

Geen categorie

De nieuwe editie van Houtvademecum is anders dan voorheen een full colour uitgave, met in totaal 250 houtsoortbeschrijvingen, ruim 700 afbeeldingen en ruim 700 pagina’s aan informatie over technische ontwikkelingen en de toepassing van hout. Zo is de informatie over ondermeer houtverbetering, als houtverduurzaming en modificatie, uitgebreid. Ook is er aandacht voor duurzaam inkoopbeleid, duurzaam geproduceerd hout en milieuvoordelen van hout.

Tiende herziene druk Houtvademecum

 

 

In het Houtvademecum staan de 250 meest gangbare houtsoorten die worden gebruikt in Nederland. Per houtsoort worden de kenmerken als draad, nerf, volumieke massa, werken, drogen, hardheid volgens Janka, bewerkbaarheid, spijkeren, schroeven, lijmen en buigen, oppervlakafwerking, impregneerbaarheid en toepassingen uitgebreid beschreven. Ook komen duurzaam geproduceerd hout en duurzaam inkoopbeleid aan de orde.

Houtvademecum

Auteur: S.I. Wiselius
Uitgever: Sdu Uitgevers
Omvang: ca 730 pagina’s
Formaat: 180 mm x 245 mm
Full colour
Normale prijs: Є 119,-
ISBN: 9789012582162

Het Houtvademecum is tot en met 31 maart te verkrijgen met 20% korting op de normale prijs van € 119,-.

 Meer informatie over bestellen

 

 

Reageer op dit artikel