nieuws

Nederlandse vertegenwoordiging internationaal tuinenfestival

Geen categorie

Het ontwerp van Pit! Tuin- en Landschapsarchitectuur (Jeroen en Maarten Jacobs) is door de jury van het Franse Internationale Tuinenfestival van Chaumont-sur-Loire uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen.

Nederlandse vertegenwoordiging internationaal tuinenfestival

 

 

Het Tuinenfestival van Chaumont-sur-Loire werkt ieder jaar rond een centraal thema. Het thema van dit jaar is ‘Tuinen van de toekomst en de kunst van een geslaagde biodiversiteit’. Het ontwerp van Pit! Tuin- en Landschapsarchitectuur sluit hierop aan door het gekozen thema: ‘Manier avec précaution’ (‘Handle with care’).

Handle with care gaat in op de toekomstperspectieven van de natuur en onze (groene) leefomstandigheden. De ontwerpers willen met hun tuin aantonen dat zuiniger moet worden omgesprongen met het milieu en de natuur.

Het Internationale Tuinenfestival is te bezoeken van 22 april tot 16 oktober 2011.

 

Reageer op dit artikel