nieuws

Lezing Freek Persyn live gestreamd

Geen categorie

Vanavond is de Arcam-lezing van de Brusselse architect Freek Persyn (51N4E) in de Brakke Grond live via Ystreams te volgen. Kijkers thuis kunnen via twitter via @ARCAMUpdate vragen stellen aan de spreker die mogelijk na afloop van de lezing worden voorgelegd.

Lezing Freek Persyn live gestreamd

 

 

Freek Persyn leidt samen met Johan Anrys en Peter Swinnen het Brusselse bureau 51N4E dat zich richt op architectuur, stedebouw, design en ruimtelijke analyse.

51N4E werd in 1998 opgericht en verwierf internationaal bekendheid met een indrukwekkend groot aantal projecten waaronder de vernieuwing van het Brugse Groeningemuseum, de verbouwing van de Mechelse brouwerij Lamot tot een cultuurcentrum, de reconversie van de C-Mine site in Genk en een reusachtig stadsplein en de TID woontoren in Tirana. In 2004 ontving 51N4E de prestigieuze Rotterdam Maaskantprijs voor Jonge Architecten. Sinds 2007 heeft het bureau ook een vestiging in Tirana.

De lezing begint om 20.15 uur in de Brakke Grond in Amsterdam. Kaarten zijn tot 17.00 uur te koop en vanavond aan de kassa.

 

Reageer op dit artikel