nieuws

Branden Rabotoren opgeëist

Geen categorie

De branden in het hoofdkantoor van de Rabobank en een cyberaanval op de website van de bank zijn opgeëist door een groep die zich Conspiracy Cells of Fire noemt.

Branden Rabotoren opgeëist

 

 

 

 

Dat staat te lezen op de website Indymedia, voor linkse activisten. De politie neemt het bericht serieus, liet een woordvoerder weten. De groep schrijft in juni en oktober vorig jaar en in februari dit jaar de Rabotoren aan de Croeselaan in Utrecht in brand te hebben gestoken. Ook zouden de activisten de website van de bank het afgelopen weekend hebben platgelegd.

Rabobank Utrecht Het ontwerp van Kraaijvanger • Urbis bestaat uit twee gedraaide ronde torens van ieder 105 meter hoog.

De groep heeft het op Indymedia over ‘de fascisten van de Rabobank’, die zouden investeren in de wapenindustrie in onder meer Egypte, Griekenland, Israël, Libië en Algerije. Conspiracy Cells of Fire houdt de bank verantwoordelijk voor duizenden doden.

ANP

 

Reageer op dit artikel