nieuws

256 kanshebbers voor BNA Gebouw van het Jaar 2011

Geen categorie

BNA-leden hebben totaal 265 projecten ingezonden voor
Voor de BNA Gebouw van het Jaar 2011-prijs zijn 265 projecten ingezonden. De prijs biedt een overzicht van de nieuwste architectuur in Nederland. Op de website www.bnagebouwvanhetjaar.nl zijn vanaf vandaag alle inzendingen te zien.

256 kanshebbers voor BNA Gebouw van het Jaar 2011

 

 

 

Vijf deskundige jury’s buigen zich de komende weken over de ingezonden projecten, om per regio genomineerde en winnende gebouwen te bepalen, die tijdens regionale prijsuitreikingen bekend worden gemaakt. De landelijke jury selecteert daaruit de winnaar: hét BNA Gebouw van het Jaar 2011. Deze wordt onthuld op 28 april, tijdens een feestelijke prijsuitreiking met als thema effectiveness: de toegevoegde waarde van de architect voor zijn opdrachtgever.

 

Onderstaand een greep uit de ingezonden projecten die eveneens zijn gepubliceerd op deze website.

 

Reageer op dit artikel