nieuws

DUMOFFICE wint retailprijs met 2theloo

Geen categorie

De ‘toiletwinkel’ 2theloo, een ontwerp van DUMOFFICE, won de ING Retail Jaarprijs voor Beste Starter. De interieurs van deze winkels bestaan uit drie delen; een shop-, een verzorgings- en een toiletgedeelte. De winnaars zijn gisteren bekendgemaakt tijdens het zestiende ING Retail Jaarprijs Gala.

DUMOFFICE wint retailprijs met 2theloo

 

 

2theloo is een retailformule van toiletwinkels, een concept bedacht door oprichters Almar Holtz en Eric Treurniet. 2theloo heeft vestigingen onder andere in de Amsterdam, Utrecht, Antwerpen en Warschau.

De eerste vestiging van 2theloo op nummer 126 in de Amsterdamse Kalverstraat heeft 16 bijzondere toiletruimtes, ieder met een eigen stijl. Er is een toiletruimte waar men als het ware ‘bekeken’ wordt door een groot oog of een afbeelding van een meeglurende struisvogel op de muur kan zien. Zo maakt het ontwerp van een toiletbezoek een ‘invididuele ervaring’.

DUMOFFICE is het ontwerpbureau van de Amsterdamse ontwerpers Wiebe Boonstra en Marc van Nederpelt.

Andere winnaars Retail Jaarprijzen

HEMA, Boekhandel Van de Ven, Primera en Tieleman Keukens zijn de hoofdprijswinnaars van de ING Retail Jaarprijzen 2011. De Vakjury koos in de categorieën Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel voor respectievelijk Primera en Tieleman Keukens. In deze categorieën waren HEMA en boekhandel Van de Ven de favorieten bij het publiek.

Reageer op dit artikel