nieuws

Veel belangstelling voor flat van 1 euro

Geen categorie

Veel vastgoedpartijen hebben zich gemeld voor de herontwikkeling van de laatste honingraatflat van de Bijlmer. Woningcorporatie Rochdale heeft die voor een symbolisch bedrag van 1 euro te koop staan.

Veel belangstelling voor flat van 1 euro

De flat Kleiburg in Amsterdam Zuid-Oost staat bij woningcorporatie Rochdale al een tijdje op de nominatie gesloopt te worden. Van de vijfhonderd woningen wordt nog maar een handjevol bewoond. Een renovatieplan van 70 miljoen euro haalde het afgelopen jaar niet. Een deel van de woningen zou dan voor ruim 200.000 euro verkocht moeten worden. En dat zit er in de huidige markt niet in, weet Rochdale. Bovendien heeft de actiefste corporatie van de Bijlmer afgelopen jaar al veel nieuwe woningen in dezelfde prijsklasse opgeleverd. De afgelopen dagen is de belangstelling voor de herontwikkeling van Kleiburg plotseling groot geworden, geholpen door berichtgeving in Het Parool. Daarin werd gemeld dat de flat voor 1 euro te koop staat.

Lees verder op Cobouw.nl:

 Rochdale hoopt op een reddende engel waardoor de flat snel kan worden omgeruild voor laagbouw.

Reageer op dit artikel