nieuws

Nieuw plan herontwikkeling Havenkwartier Arnhem

Geen categorie

Dit jaar komen MAB Development en Bouwinvest met een nieuw plan voor de herontwikkeling van het hart van het Arnhemse Rijnboogplan, het Havenkwartier. Met de komst van de nieuwe SP-wethouder Elfrink lijkt het oorspronkelijke plan voor de Haven definitief van de baan.

Nieuw plan herontwikkeling Havenkwartier Arnhem

 

 

 

 

De ontwikkelaars hebben binnenkort overleg met de gemeente en gaan bedenken wat er voor de haven in de plaats moet komen. “Overige elementen in het Rijnboogplan en het Havenkwartier, zoals het kunst- en kenniscluster, zullen blijven bestaan. Ook zal de omvang in oppervlakte én het ambitieniveau van het Havenkwartier met het schrappen van de haven niet afnemen,” laat MAB weten.

Reageer op dit artikel