nieuws

Fred Schoorl nieuwe directeur BNA

Geen categorie

Fred Schoorl is met ingang van 1 november 2010 de nieuwe directeur van de BNA. Dat maakte de Bond vandaag bekend. Het bestuur is blij met een kandidaat die zijn sporen heeft verdiend in de werelden van cultuur en ruimtelijke ontwikkeling, die de bouwwereld goed kent en die zich actief mengt in het ruimtelijk maatschappelijk debat.

Fred Schoorl nieuwe directeur BNA

 

Schoorl (1960), nu nog werkzaam als directeur Strategie bij Ymere en voorheen onder meer als directeur van het Nirov en bij het ministerie van OCenW, volgt bij de BNA interim-directeur Karin Laglas op.

Schoorl zal het BNA-bureau leiden en zijn kennis, ervaring en netwerk inzetten voor de belangenbehartiging van de BNA-leden en meer in het algemeen voor de profilering van architect en architectuur.

Reageer op dit artikel