nieuws

Parels van Venlo

Geen categorie

Marc Ferron heeft de ideeënwedstrijd van de BNA, afdeling Noord- en Midden-Limburg en VenloPartners gewonnen. 14 Inzendingen kwamen binnen om de Keizerstraat, Ursulatraat en Bartelsplaats in Venlo nieuw leven in te blazen.

Parels van Venlo

 

 

 

Marc Ferron wil alle stegen, nissen, hoeken en daken in de straten benutten om nieuwe impulsen te huisvesten. Glazen containers worden in iedere, nis, hoek en plat dak geplaatst. Deze stralende glazen doosjes moeten de ‘parels’ van Venlo worden. Een systeem van trappen verbindt de deze plekken tot een creatief netwerk.

De creatieve broedplaatsen zorgen voor een levendige en zichzelf vernieuwende stad van binnen uit. De leegte in het achtergebied komt weer vrij voor nieuwe initiatieven.

Reageer op dit artikel