nieuws

Bouw European China Centre Rotterdam gestart

Geen categorie

Aan de Rijnhaven in Rotterdam-Zuid verrijst de komende jaren een internationaal multifunctioneel complex voor wonen, werken, winkelen en ontspannen: het European China Centre (ECC). De ontwikkeling betreft 100.000 m2 en heeft een waarde van 300 miljoen euro. Onlangs is begonnen met de bouw van de eerste fase: het hart van het centrum dat 45.000 m2 omvat en een investering vergt van ruim 100 miljoen euro.

Bouw European China Centre Rotterdam gestart

Het ECC is een speciaal op China georiënteerd modern zakencentrum met kantoren, appartementen, een hotel, restaurants, supermarkt, Chinese specialiteitenwinkels en congres- en evenementenfaciliteiten. Ook komt er een Chinese tuin van 2.000 m2 meter met uitzicht op de haven. Het centrum is bedoeld voor Chinese bedrijven die in Europa zakendoen en Nederlandse bedrijven die in China actief zijn.

 

Reageer op dit artikel