nieuws

Beursstand Provada springt eruit

Geen categorie

Gisteren is de beursstand voor de redacties van Vastgoedmarkt en de Architect in gebruik genomen op de eerste dag van de Provada. Het ontwerp onderscheidt zich van de gebruikelijke standbouw door het ongewone materiaalgebruik. Yaron Loman en Martin Hagendijk, die met hun ontwerp de prijsvraag wonnen, vertellen over het eindresultaat.

Beursstand Provada springt eruit

 

Poreuze tijdschriftenwand

De stand valt in de centrale hal op door de dieptewerking die wordt veroorzaakt door het verlichte beeld van New York op de achterwand. Via de doorkijk door de poreuze tijdschriftenwand lijkt de stand vele malen groter. Doordat de voorzetwand is ingezet als opslag voor tijdschriften en kranten verandert het beeld van de stand voortdurend. Iets vergelijkbaars is op de beursvloer niet te vinden.

De voorzetwand met tijdschriften is poreus genoeg dat de stand geenszins gesloten overkomt.  Fotograaf Luuk Kramer


In de stand is genoeg ruimte om even rustig te zitten met een kopje koffie van de barista en een krantje of een tijdschrift. Fotograaf Luuk Kramer


Voordat de bezoekers van PROVADA de beursvloer betreden komen ze allemaal langs de stand van Vastgoedmarkt en de Architect. Fotograaf Luuk Kramer

Reageer op dit artikel