nieuws

de Architect organiseert lunchsessies tijdens Building Holland

Geen categorie

De Nederlandse architectuur bevindt zich op een bijzonder moment in de geschiedenis. Ze heeft zich ontwikkeld tot een internationaal gerespecteerd metier. Nederlanders bouwen overal. Tegelijkertijd is de architectenbranche één van de hardst getroffen bedrijfstakken in de kredietcrisis. Reden om een aantal sleutelfiguren te vragen hoe de architectuur zich de komende tijd gaat ontwikkelen. Wordt alles weer zoals het was? Of zal het vak een nieuwe weg (moeten) inslaan?

de Architect organiseert lunchsessies tijdens Building Holland

Rond deze vragen organiseert de redactie van de Architect tijdens Building Holland twee lunchsessies waarin Harm Tilman en Sander Woertman (respectievelijk hoofd- en eindredacteur van de Architect) steeds drie gasten interviewen uit de wereld van ontwerp en architectuur. Tijdens de derde ‘lunchsessie’ pitchen drie genomineerde architecten hun ontwerp voor de beursstand voor de PROVADA 2010, waar de Architect samen met Vastgoedmarkt aanwezig zal zijn.

De lunchsessies vinden plaats op het debatplein in de Centrale Hal van de RAi Amsterdam.

14 april, 12:30-13:30

Verantwoordelijkheid en vertrouwen
Gasten:
Dick van Gameren
Tjeerd Haccou
Paul de Ruiter

15 april, 12:30-13:30

Pitch prijsvraag ‘Ontwerp een beursstand’
Drie genomineerde ontwerpers presenteren hun visie op de beursstand van de Architect en Vastgoedmarkt tijdens PROVADA 2010.

Reageer op dit artikel