nieuws

Wat hebben architecten nodig in deze tijd van crisis?

Geen categorie

Nieuw op productie.dearchitect.nl is de poll: een medium dat mensen de mogelijkheid biedt kort en snel hun mening te geven. De poll wordt elke maandag ververst. De eerste ging over de vraag wat architecten nodig hebben in deze tijd van crisis. Bijna de helft van de stemmers (45%) geeft het antwoord: meer prijsvragen.

Wat hebben architecten nodig in deze tijd van crisis?

35% Vindt dat de overheid meer opdrachten zou moeten uitschrijven, terwijl 10% denkt dat architecten het meest gebaat zijn meer eigen initiatief. 4% is van mening dat ze daar dan wel eerst een acquisitietraining voor nodig hebben. 6% Van de stemmers ziet het meeste heil in een eigen ombudsman voor architecten.

Niet gestemd en spijt?

Onderaan de homepage staat de vraag van deze week:
Is het onderzoekslab van de Rijksbouwmeester goed of slecht voor jonge architecten?

Reageer op dit artikel