nieuws

Plattegrond beursstand Provada

Geen categorie

Je hebt nog één week de kans om je in te schrijven voor de prijsvraag ‘Beursstand voor Vastgoedmarkt en de Architect’. Wie wil meedoen, kan mailen naar architect@sdu.nl. Voor wie zich al heeft ingeschreven, is dit bericht ook van belang, want hier staan foto’s en een tekening van de locatie. Onderaan het bericht vind je een pdf om te downloaden.

Plattegrond beursstand Provada

 

Het podium voor de Architect en Vastgoedmarkt bevindt zich midden in de centrale hal van de RAI, waar alle bezoekers via de roltrap boven komen. Vanaf hier betreden ze de verschillende beurshallen.

Deze geweldige centrale plek dient natuurlijk te worden uitgebuit!

 

Door een toegankelijke en prettige verblijfsruimte te realiseren, komen de bezoekers vanzelf naar de stand.

De hoogte van de centrale hal is ter plaatse van de vide 3.50 meter, maar op de plek van de stand 2.50 meter. Hou hier rekening mee in het ontwerp.

De stand zal soms worden ingezet voor pitches en discussies. De ruime hal zorgt dat veel mensen hierbij aanwezig kunnen zijn.

Voor de gehele standbouw, verzorgd door Maqutos, is tienduizend euro gereserveerd. Dit is inclusief apparatuur (pc, plasma, aansluitingen, meubilair, etc.). Wees daarom creatief met het budget!

Denk bij het ontwerp ook aan het meubilair voor de stand. Dit kan een onderdeel vormen van het ontwerp, maar soms kan je deals maken met meubelontwerpers of -leveranciers. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op door te mailen naar architect@sdu.nl.

Naast deze praktische zaken zijn we vooral op zoek naar een originele, gedurfde visie op de presentatie van de twee verschillende merken, de Architect en Vastgoedmarkt, op de Provada. Beide merken moeten herkenbaar zijn als multimediale brengers van nieuws en informatie.

Ps. De foto’s zijn wat rommelig, maar geven wel een goede impressie van de beschikbare ruimte.

Reageer op dit artikel