nieuws

Ontwerpwedstrijd waterwoning Harnaschpolder Delft

Geen categorie

De gemeente Delft is samen met Deltasync op zoek naar een ontwerp voor een van de zes drijvende waterwoningen in de Harnaschpolder in Delft. In de polder zijn zes kavels beschikbaar. Voor een van deze kavels zal een Delftse student de woning mogen ontwerpen.

Ontwerpwedstrijd waterwoning Harnaschpolder Delft

 

 

De waterwoningen worden ontsloten door een gezamenlijke toegangssteiger, die op twee punten aansluit op de ecologische oever. De waterwoningen worden gerealiseerd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), hierbij zijn de toekomstige eigenaren voor de collectieve elementen gezamenlijk opdrachtgever. Daarnaast ontwerpen en realiseren zij hun eigen woning. De gemeente zal een van deze zes waterkavels realiseren in dit collectief en daarbij gebruik maken van het ontwerp van de prijswinnaar.

Inzenden

Delftse studenten kunnen het ontwerp voor hun drijvende waterwoning indienen tot 15 juni 2010. De inzendingen worden beoordeeld door een professionele jury onder voorzitterschap van dhr. Sander Berkhout, projectleider Harnaschpolder Delft. De jury zal bij de beoordeling letten op de kwaliteit, inventiviteit en duurzaamheid van het ontwerp.

Inschrijven

De inschrijving voor deze ontwerpwedstrijd loopt van 1 maart t/m 15 april 2010. Via het inschrijfformulier dat op de website www.gemeentedelft.info/waterwoning en www.wonentussendeschatten.nl is te downloaden. Daar vinden geïnteresseerden ook het wedstrijdreglement en de complete jurysamenstelling.

Voor meer informatie en vragen over de ontwerpwedstrijd kan men per email contact opnemen met competition@deltasync.nl of telefonisch met Deltasync 015-256 1872

Reageer op dit artikel