nieuws

Is het onderzoekslab van de Rijksbouwmeester goed of slecht voor jonge architecten?

Geen categorie

De poll van afgelopen week ging over de vraag of het onderzoekslab van de Rijksbouwmeester goed of slecht is voor jonge architecten. Meer dan de helft van de stemmers (57%) vindt het lab een goed initiatief.

Is het onderzoekslab van de Rijksbouwmeester goed of slecht voor jonge architecten?

De meeste voorstemmers (26%) zijn enthousiast omdat de jonge architecten zo ideëen genereren. 23% denkt vooral dat ze waardevolle contacten opdoen met andere jonge architecten. 8% vindt het lab een goed initiatief, omdat het de jonge architecten aan het werk houdt.

Dit is meteen het grootste probleem van de tegenstemmers. Van hen beschouwt 26% het lab als een oneerlijke concurrent van jonge architecten die net een eigen bureau zijn gestart. 14% is tegen omdat het lab slechts een tijdelijke oplossing biedt: na een half jaar staan ze weer op straat.

Niet gestemd en spijt?

Onderaan de homepage staat de poll van deze week:
Aan wat voor architecten heeft de maatschappij vooral behoefte?

Reageer op dit artikel