nieuws

Bjarne Mastenbroek nieuwe voorzitter van BNA

Geen categorie

Het bestuur van de BNA maakte vanmiddag bekend dat Bjarne Mastenbroek met ingang van 1 april de hamer overneemt van Jeroen van Schooten. Bij een recente ledenraadpleging stemde een overgrote meerderheid in met de voordracht van Bjarne Mastenbroek als nieuwe BNA-voorzitter.

Bjarne Mastenbroek nieuwe voorzitter van BNA

 Bjarne Mastenbroek is volgens de BNA een aansprekende vertegenwoordiger van de beroepsgroep; maker van excellente architectuur; hij staat midden in de beroepspraktijk en heeft een sterke drijfveer om het vak vooruit te brengen. Bjarne Mastenbroek is directeur/eigenaar van het gerenommeerde bureau SeARCH, heeft een indrukwekkende staat van dienst, en is in woord en schrift uiterst betrokken bij de architectengemeenschap.

Mastenbroek (1964) studeerde aan de TU Delft, waar hij in 1989 zijn opleiding tot architect voltooide. Sinds 2002 heeft hij een eigen bureau onder de naam SeARCH. Daarvoor had hij een bureau met Dick van Gameren en was directeur bij de architectengroep. SeARCH is actief op een breed werkterrein. Het bureau is bekend van de Bostoren in Putten, het theepaviljoen op de Posbank en de Nederlandse ambassade in Ethiopië.

Reageer op dit artikel