nieuws

Stemmen, reageren en netwerken via www.deArchitect.nl

Geen categorie

Sinds kort kunnen bezoekers op onze site reacties achterlaten over projecten, blogs en nieuwsitems. Ook kunnen bezoekers via diverse social network-sites via de Architect hun netwerk en vriendenkring uitbreiden.

Stemmen, reageren en netwerken via www.deArchitect.nl

In de projectenrubriek kunt u vanaf nu ook uw stem uitbrengen op een project. Hierdoor komt het betreffende project in de rubriek ‘hoogst gewaardeerd’ terecht en krijgt het een prominentere plek op de website. Ook kan een goed gewaardeerd project in aanmerking komen voor een publicatie in het tijdschrift.

De Architect is ook aanwezig op Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze social network-sites kamen het mogelijk om direct in contact te treden met de redactieleden van de Architect en hun te tippen over nieuwe producten, projecten of evenementen. Ook wordt op de sites het laatste nieuws van www.deArchitect.nl  direct via een RSS nieuwsfeed overzichtelijk weergegeven.

De mogelijkheden om via www.deArchitect.nl  betrokken te raken, zullen de komende weken nog verder worden uitgebreid. We hopen je regelmatig te mogen verwelkomen op de site en zien je reacties op onze artikelen met spanning tegemoet. 

 

Reageer op dit artikel