nieuws

Werkzaamheden Shakespeare-theater gaan gewoon door

Geen categorie

De werkzaamheden voor de nieuwbouw van het Shakespeare-theater in Diever gaan gewoon door. Een tent van 40 meter lang, 23 meter breed en 3 meter hoog beschermt het gebouw-in-wording. Binnen zorgen heteluchtkannonen ervoor dat het behaaglijk genoeg is om het beton te storten, de vloer af te werken, de wanden op te trekken en de vele installatieklussen af te maken.

Werkzaamheden Shakespeare-theater gaan gewoon door

Nieuwbouw

Vanaf eind september zijn de werkzaamheden begonnen met de bouw van een nieuw Shakespeare-huis, een ontwerp van Willem van der Salm, waar voldoende plek komt voor repetitieruimtes, kleedkamers, vergader- en kantooractiviteiten, de kaartverkoop, een keuken voor binnen- en buitencatering en een podium voor het Jeugdtoneel.

Naar verwachting is de oplevering van het theater 23 april 2010. 

 

 

Reageer op dit artikel