nieuws

Augmented reality niet hot?

Geen categorie

Óf augmented reality is een onderwerp dat niet erg leeft onder onze lezers, óf men heeft het de afgelopen week te druk gehad met de paasvoorbereidingen om te stemmen op onze poll. Want op onze vraag wat augmented reality voor de architectuur gaat betekenen, kregen we slechts 22 antwoorden. Daarvan denkt echter wel het overgrote deel (zeventien stemmers) dat er een serieuze rol voor is weggelegd.

Augmented reality niet hot?

Tien mensen denken dat augmented reality zoals we het nu kennen nog maar het begin is van wat ons te wachten staat. Deze groep verwacht over drie jaar op de locatie virtueel door de gebouwen te kunnen lopen. Zeven mensen denken dat augmented reality binnen drie jaar onmisbaar is voor architecten, omdat het de beste manier is om de opdrachtgever te laten zien hoe je ontwerp eruit ziet en hoe het in de context past. Slechts vijf stemmers zien in augmented reality een leuk speeltje, dat echter geen toegevoegde waarde heeft omdat de ruimtelijke beleving ontbreekt.

Deze week gaat de poll over de afschaffing van de hypotheekrenteaftrek.

Zal dit lijden tot een hernieuwde crisis in de bouw?

Reageer op dit artikel