nieuws

Opbergen in stijl

Geen categorie

Quodes wist de Japanse ontwerpstudio NENDO te strikken voor twee nieuwe producten in haar collectie. Oprichter Oki Sato ontwierp voor het Nederlandse meubelmerk pretentieloze maar grappige meubelstukken.

Quodes.jpg

Zo is de modulaire opbergserie Collar geïnspireerd op de kraag van een overhemd, die qua vorm terugkeert in de decoratieve aluminium kastfronten. Deze kasten van mdf en metaal doen individueel dienst als dressoir, nachtkastje of ladenkast, maar zijn op verschillende manieren onderling te combineren, waardoor het een opbergmeubel voor de woonkamer kan worden. 

Quodes-Nendo-Collar-.jpg

Hexagon bestaat uit zeshoekige stapelbare modules van gepoedercoat aluminium en staal, die van elkaar zijn gescheiden door verticale platen. De modules zijn er in verschillende hoogtes en in zwart of wit. 

www.quodes.com 

QuodesNendo-1.jpg

Reageer op dit artikel