nieuws

Techniek – Veilige verf geeft tot twaalf uur licht

Geen categorie

Sustalite is een lichtgevend verfsysteem voor oriëntatie en wegwijzing. De verf hoeft slechts enkele minuten licht op te nemen om langdurig licht af te kunnen geven. De lichtopbrengst is 3500 mcd per m2.

     

De kristallen in de verf absorberen zowel dag- als kunstlicht en geven tot twaalf uur na lichtabsorptie licht af. 

     

De verf is duurzaam, 25 jaar stootvast en behoudt ook bij hitte zijn lichtgevende werking. Deze eigenschappen maken Sustalite ook geschikt voor de zware industrie en de maritieme sector. Voor vloeren is de Sustalite 2K Floorcompound ontwikkeld. 

Door te belichten met een regelmatig interval, blijft het nagloei-effect op peil. Hierdoor kan bij bijvoorbeeld de  bewaking van gebouwen een forse energiebesparing worden gerealiseerd. Het verfsysteem is tot 30% subsidiabel.

www.objectbv.nl

Reageer op dit artikel