nieuws

Techniek – Sterke leds

Geen categorie

De Interlight led-inbouwspots/downlighters geven een royale hoeveelheid licht. De lichtopbrengst van de ø50 mm modules is net zo groot als die van vergelijkbare CFL-lampen, terwijl het benodigde vermogen aanmerkelijk kleiner is.

De 230 VAC spots zijn voorzien van Cree P3 chips, die voor een lichtopbrengst van 73,9 lumen per Watt zorgen. Gezien de verhouding tussen de compacte bouwvorm en het opgenomen vermogen mag deze lumenstroom beslist uniek worden genoemd. Het licht is helder en heeft een warme kleurtemperatuur van 3.000k. Bovendien hebben de lampen een stabiele en lange gebruiksduur door een goede scheiding tussen het koellichaam en de componenten die een temperatuursafhankelijke levensduur hebben.

www.koopman.nu

Reageer op dit artikel