nieuws

Interieur – Puur leer op vloer of muur

Geen categorie

Alphenberg introduceert honderd procent leren vloer- en wandtegels. Het stoere, robuuste leer met een ‘gebruikte’ uitstraling is biologisch afbreekbaar en recyclebaar en past daardoor goed in een duurzaam interieurontwerp. Nerven, insectensteken en schrammen geven de leren tegels een levendige uitstraling. Ze contrasteren fraai met moderne, kunstmatige materialen.

Alphenberg leren vloeren-1.jpg

De karakteristieke eigenschappen maken leer tot een geschikt bekledingsmateriaal voor vloeren en wanden. De leren tegels werken geluidsabsorberend, zijn bestand tegen vloer- en bijverwarming en zijn brandvertragend. Het leer is speciaal bewerkt en daardoor slijtvast en vuilafstotend.

Alphenberg leren vloeren-2.jpg

Alphenberg biedt vloertegels aan in negen kleuren en in drie verschillende afmetingen. Via een lasertechniek zijn ze eenvoudig op maat te maken. Ook een leren wand behoort daardoor tot de mogelijkheden. Alphenberg geeft standaard vijf   jaar garantie. De fabrikant is onderdeel van Esbeco in Waalwijk. Dit bedrijf richt zich specifiek op leer voor de meubel-, tassen-, schoenen- en ceintuurindustrie.

www.alphenberg.com
www.esbeco.nl 

Alphenberg leren vloeren-3.jpg

Reageer op dit artikel