nieuws

Interieur – Decoratieve screendoeken

Geen categorie

Verano introduceert een nieuwe collectie screendoeken met een ‘metallic’ uitstraling, vervaardigd met nieuwe, toegepaste weefpatronen. De stoffen hebben een luxe uiterlijk en kunnen zowel in moderne als klassieke ontwerpen worden toegepast. Screendoeken houden fel zonlicht en de bijbehorende warmte buiten en zorgen voor een aangenaam diffuus licht.

Interieur – Decoratieve screendoeken

Met deze collectie, die verkrijgbaar is in 44 kleuren en meerdere patronen, geeft Verano de voorheen puur functionele screens een decoratief karakter. Consumenten en architecten kunnen nu   een doek kiezen dat past bij de stenen en het metselwerk. 

Deze screens worden vervaardigd van polyesterdraad, dat in tegenstelling tot het vroegere glasvezeldraad, veel flexibeler is. Daarom kan de screen nu worden voorzien van een glans en eventueel een patroon. 

Voor extra bedieningscomfort kan een draadloze afstandsbediening optioneel worden geleverd.   De doeken zijn uit voorraad leverbaar via dealers met 5 jaar garantie. 

www.verano.nl

Reageer op dit artikel