nieuws

Duurzame minerale wol

Geen categorie

De nieuwe generatie duurzame minerale wol van Knauf Insulation wordt geproduceerd zonder toegevoegde kleurstoffen en chemicaliën en met het nieuwe bindmiddel Ecose Technology.

Duurzame minerale wol

Dit fenol- en formaldehydevrije bindmiddel is gebaseerd op duurzame materialen in plaats van petrochemische derivaten. De productie is tot 70% energiezuiniger. Bovendien maakt het de minerale wol zachter, is het geurloos en zorgt het dat de wol minder stof afgeeft bij de verwerking. De minerale wol behoudt zijn thermische, akoestische, mechanische en geluidsabsorberende eigenschappen, blijft recycleerbaar en gedraagt zich hetzelfde bij brand. De nieuwe generatie minerale wol wordt in de tweede helft van 2009 volledig gecertificeerd op de markt gebracht. 

www.knauf.nl
www.ecose-technology.com

Reageer op dit artikel