nieuws

Techniek – Energiebesparing in bestaande bouw

Geen categorie

Buva introduceert voor de bestaande bouw het ventilatiesysteem Vital Air System dat gebruik maakt van een natuurlijke aanvoer en een mechanische afvoer. Het systeem geeft een energie-index verbetering van 0,14 en voorkomt dat bewoners last hebben van tocht.

Buva opening-energielabel.jpg

FitStream.jpg

De aanvoer vindt plaats door roosters met een mechanische zelfregelende klep. De afvoer bestaat uit de BoxStream, voorzien van een eenvoudige vijf-standen regeling. De bediening wordt gevoed vanuit de ventilator. Er zijn dus geen batterijen nodig. De BoxStream kan eenvoudig op bestaande kanalen worden aangesloten. Optioneel kan een aparte draadloze keuken- en/of badkamerbediening aan het systeem worden gekoppeld.

Buva-Hoofdbediening VAS.jpg    Buva-Keukenbediening VAS.jpg

www.buva.nl

Reageer op dit artikel