nieuws

Personalia – Klaas de Boer benoemd tot directeur Zuidas

Geen categorie

Ir. Klaas W. de Boer is benoemd tot directeur van de dienst Zuidas.

Personalia – Klaas de Boer benoemd tot directeur Zuidas

De Boer, die per 14 september aan zijn nieuwe functie begint, wil bij de ontwikkeling van de Zuidas de samenwerking versterken met de andere gemeentelijke diensten, stadsdelen, buurgemeenten, de betrokken ministeries, Europese en internationale organisaties, Schiphol en het bedrijfsleven.

De Boer (1950) werkte na zijn studie stedebouw aan de TU-Delft in Amsterdam in verschillende functies op het gebied van stedebouwkundig ontwerp en projectleiding. Sinds 1997 is hij directeur van de dienst Ruimtelijke Ordening. De afgelopen twee jaar is hij eveneens voorzitter van het directieberaad van de OntwikkelingsAlliantie: het samenwerkingsverband van zes gemeentelijke diensten in de Amsterdamse ruimtelijke sector. Tussen 1997 en 2007 was hij ambtelijk eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van IJburg.

www.zuidas.nl

Reageer op dit artikel