nieuws

Interieur – Decoratieve verwarmingsroosters

Geen categorie

In tegenstelling tot het gebruikelijk wegwerken van verwarmingsputten, kiest Jaga ervoor deze juist te laten zien. De nieuwe decoratieve verwarmingsroosters onttrekken de onderliggende warmtewisselaars op een verrassende manier aan het oog.

JAGA_PEBBLES_INTERIEUR KAT.jpg   JAGA_ACCORDION_INTERIEUR.jpg
Pebbles                                 Accordion

Met gewaagde vormen en natuurlijke patronen zorgt Jaga er voor dat de roosters Pebbles en Accordion de warmtebron benadrukken. 

De natuur was de inspiratiebron voor het ontwerp van Pebbles. Dit rooster geeft met de onregelmatige gevormde gaatjes het optische effect van een smal pad met keitjes, wat wordt versterkt door de kleurstelling in grijs en natureltinten. Daarbij is de fabrikant erin geslaagd maar liefst tweederde van het rooster open te houden, waardoor de warmtetoevoer niet is belemmerd

Accordion lijkt op het eerste gezicht te gaan om licht gebogen lamellen die in het midden uit elkaar zijn getrokken. Bij nadere bestudering blijkt dat er sprake is van een zigzagbeweging, die herinnert aan het lijnenspel van een accordeon. 

Beide roosters zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Dit maakt ze gemakkelijker verwijderbaar. De roosters zijn te gebruiken in combinatie met deklimaatbeheersingsoplossingen Mini Canal, Canal Compact en Canal Plus.

Pebbles is verkrijgbaar in aluminium en zandstraalgrijs, Accordion in natuurkleurig geanodiseerd aluminium.

www.theradiatorfactory.com                     

 JAGA_P2.jpg    JAGA_A1.jpg
Pebbles                                    Accordion

Reageer op dit artikel