nieuws

Techniek – Eerste samenwerking bij duurzame installatie

Geen categorie

Eneco, Dura Vermeer Ruimtelijke Ontwikkeling en Unica Installatiegroep zijn een samenwerking aangegaan voor de aanbesteding van de duurzame installaties bij woningbouwproject Plantage de Sniep in Diemen: het DEU-consortium.

Het consortium realiseert een warmte-koudeopslagsysteem met warmtepompen, dat straks 1.200 woningen van warmte, comfortkoeling en warm tapwater voorziet. De bedrijven willen vaker gezamenlijk inschrijven op aanbestedingen. 

De leden van het consortium vullen elkaar aan, om dat Unica beschikt over kennis op het gebied van duurzame installaties en Dura Vermeer op het gebied van infrastructuur, terwijl Eneco ervaring heeft op het gebied van duurzame-energielevering en de exploitatie van energievoorzieningen.

www.eneco.nl

Reageer op dit artikel