nieuws

Inschrijving Badkamer Design Awards 2010 van start

Geen categorie

Tot 15 oktober aanstaande kunnen ontwerpers, opdrachtgevers en installatiebedrijven inschrijven voor de Badkamer Design Awards, die in februari 2010 voor de achtste keer worden uitgereikt. De Badkamer Design Award is een tweejaarlijkse prijs voor goed ontworpen en gerealiseerde badkamers in Nederland, met als doel het ontwerp en de inrichting van badkamers te stimuleren en onder de aandacht te brengen van zowel de vakwereld als het publiek.

Via www.badkamerdesignawards.nl of door middel van het aanvragen van een aanmeldingsbrochure kunnen ontwerpers zich inschrijven in twee categorieën: Home en Hotel. Voor de categorie Home kunnen badkamers worden ingezonden die gerealiseerd zijn na 1 oktober 2007, inzendingen in de categorie Hotels dienen na 2002 te zijn uitgevoerd.

De inzendingen zullen in het najaar door een onafhankelijke jury worden beoordeeld op kwaliteit van het totaalconcept, functionele eigenschappen, originaliteit, ergonomische- en comfortaspecten, materiaalkeuze en -toepassing en onderhouds- en hygiënische aspecten.

De winnende ontwerpers van de Badkamer Design Awards 2010 ontvangen een geldbedrag van €10.000. Opdrachtgever, installatiebedrijf en eventuele aannemer ontvangen een oorkonde en een trofee.

De genomineerde en winnende badkamers worden in het voorjaar van 2010 gepresenteerd op een locatie in Nederland in de vorm van een expositie danwel een foto-overzicht of audio visuele presentatie. 

 www.badkamerdesignawards.nl

Reageer op dit artikel