nieuws

Erkamp Projectservice wint PPI Award

Geen categorie

De eerste PPI Projectinrichting Award is toegekend aan Erkamp Projectservice uit Heiloo, met het renovatieproject van de Raad van State in Den Haag. De PPI Award wordt toegekend aan projecten die zich concentreren op vloer- en raambekleding met een bedrijfsmatig karakter.

De jury verkoos Erkamp aan de hand van negen beoordelingscriteria: ketenaanpak, plan van aanpak, kwaliteit, design, moeilijkheidsfactor, innovatie, veiligheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en klanttevredenheid. De jury oordeelde over de complexe vloeropdracht in de Raad van State: “Een project waar de materiaalkeuze en het kleurgebruik mooi in balans zijn. De indeling met scheidingswanden heeft een bijzonder ruimtelijk effect tot gevolg. Met name het coderen van de tapijtstroken en een zeer nauwkeurig banenplan hebben veel gevraagd van de projectvoorbereiding. Het leggen op tape, waarmee tonnen lijm is bespaard in verband met de verholen kabelgoten en het knappe snijwerk getuigen van het vakmanschap in de uitvoering. Goede voorbereiding blijkt ook uit de speciale opleiding die de stoffeerders bij de fabrikant hebben gevolgd.”

 

Platform voor de branche

Het PPI is de Nederlandse brancheorganisatie voor projectinrichting en is de voortzetting van de werkgeversorganisatie WVVR. Binnen het PPI zijn projectinrichters en leveranciers en fabrikanten van harde en zachte vloeren, lijmen, raambekleding en andere relevante productgroepen vertegenwoordigd. 

De PPI Award is in het leven geroepen om zo bijzondere prestaties van projectinrichters onder de aandacht te brengen van een breder publiek en om projectinrichters te motiveren en te enthousiasmeren. De andere twee genomineerden waren Abeln Projectstoffering uit Almelo en Boerhof Projectinrichters uit Raalte. De volgende   PPI Award zal in 2011 worden uitgereikt. 

www.p-pi.nl

Reageer op dit artikel